Transport

Transport in eigen beheer

Bij Condor Testgewichten kunt u er voor kiezen het transport van de testgewichten zelf te verzorgen, maar wij hebben ook de mogelijkheid om het transport van u over te nemen.
Condor Testgewichten heeft de beschikking over een compleet wagenpark om uw gewichten overal binnen Nederland (in overleg ook in het buitenland) op locatie af te leveren! Daardoor kunnen we flexibel inspelen op uw behoefte en met u meedenken om tot de best mogelijke oplossing te komen. Tevens zijn onze uitvoerders/chauffeurs opgeleid om u te assisteren tijdens het testen. Altijd gericht op uw situatie!

Assistentie op locatie

Naast het transport van de testgewichten kunnen onze gecertificeerde medewerkers u ook volledig assisteren bij het uitvoeren van de beproeving. U moet daarbij denken aan diverse handling activiteiten zoals het lossen en interne transport op de locatie, het samenstellen van de diverse gewichten, het veilig aanslaan van de testgewichten en het uitvoeren van de proeven.
Onze mensen kunnen dus de complete test van u overnemen. Indien gewenst leveren we ook extra interne transportmiddelen mee zoals onze eigen heftruck of pompwagen, zodat uw materiaal gewoon zijn eigen werk kan blijven doen. En als de vraag zich voordoet kunnen wij waar nodig een hijs- en veiligheidsplan leveren conform VCA-norm. Want veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Bekijk hier een selectie van toepassingen