Liftindustrie

Altijd uit de voeten

Onafhankelijke liftkeuringen dienen binnen de wettelijke termijn plaats te vinden. Onze klein formaat gewichten zijn bijzonder handzaam en daarmee ook eenvoudig toepasbaar in kleine ruimtes. Dit maakt het logistieke aspect een stuk makkelijker en kunt u in vrijwel elke situatie uit de voeten om veilig en efficiënt uw keuring of controle uit te voeren.

 

Met handgewichten van 20kg verpakt per 6 in een container, stelt u in een handomdraai het gewenste belastinggewicht samen. Containers kunnen ook per 8 samengesteld worden door middel van een transportframe en tot maximaal 3 frames worden gestapeld. Smalle doorgangen en kleine ruimten zijn niet langer een obstakel om veilig een test uit te voeren. Zelfs handmatig zijn de gewichten moeiteloos op de proeflocatie te krijgen. Met onze kleinformaat gewichten kunt u dus altijd uit de voeten. 

 

Flexibel en snel schakelen
Dankzij ons uitgebreide assortiment testgewichten kunnen wij uw proef ruimschoots van te voren inplannen. U geeft een datum door en wij zorgen dat de juiste samenstelling van gewichten op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is. Verandert de planning? Dan denken wij met u mee, om zelfs kort voor de proefbelasting flexibel en snel te kunnen schakelen. Zo kan de vloerbelasting zo efficiënt mogelijk doorgang vinden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment »

 

Uniek modulair testgewichten-systeem
Onze testgewichten worden van onderuit gekoppeld. Dit betekent dat we snel en eenvoudig de samenstelling van de proeflast kunnen aanpassen. Het wisselen tussen de overlast beproeving of doorbuigingsproef met het modulaire testgewichten-systeem van Condor bespaart veel tijd en daarmee kosten in het gehele proces. Zo helpen wij u onderaan de streep met het optimaal benutten van materieel en middelen.

Lees hier meer over ons modulaire systeem testgewichten »

 

Alle voorzieningen voorhanden
Naast de verhuur van testgewichten, faciliteert Condor ook in de nodige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van het transport van de testgewichten met ons eigen wagenpark. Maar ook voor interne transportmiddelen zoals heftrucks en elektrische pompwagens kunt u bij ons terecht. Zo grijpt u nooit mis en voorzien wij in alles wat nodig is om de keuring soepel te doen verlopen.

Lees hier meer over welk materieel we voor u beschikbaar hebben »

 

Kies voor de praktische testgewichten van Condor en u kunt in elke ruimte of situatie uit de voeten.

Neem voor meer informatie contact met ons op »