Modulair systeem

Met ons modulaire systeem gewichten stelt u geheel naar wens uw totale testgewicht samen. Een testgewicht geheel aangepast aan uw specifieke situatie. Deze samengestelde gewichten, in combinatie met onze hijsframes zijn optimaal inzetbaar voor uiteenlopende testen. Uw grootste voordeel? Optimale efficiëntie in tijd en kosten.

 

Op basis van meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van geijkte testgewichten, ontwikkelde Condor Testgewichten een uniek modulair systeem. Het ontwerp van ons systeem is optimaal afgestemd op de praktijk. De praktijk waarin geen enkele hijstest gelijk is. Met ons systeem stelt u het ideale gewicht samen in zwaarte, omvang en vorm. De losse testgewichten van diverse zwaartes zijn eenvoudig en snel van onderuit koppelbaar. Dankzij deze methodiek is ons systeem naast praktisch en snel, ook nog eens heel veilig.


Of u op zoek bent naar testgewichten voor het uitvoeren van een EKH-keuring, een liftkeuring, slingerproef of vloerbelasting, wij zorgen voor een totaaloplossing. Wij leveren de gewichten, denken mee in het hijs- en veiligheidsplan en verzorgen het transport. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor beproevingen op onze eigen indoor testlocatie in Rotterdam.

 

Overzicht testgewichten