Maritiem

De uitgebalanceerde totaaloplossing

Als het moet drijven, draait het om balans. Want stabiliteit is veiligheid. Dit principe streven wij ook na in onze rol tijdens uw slingerproeven of hellingproeven. Wij gaan namelijk verder dan alleen het verhuren van de gewichten. Met onze aanvullende diensten in advies en installatie biedt Condor Testgewichten een uitgebalanceerde totaaloplossing. Dat scheelt u een hoop georganiseer van randzaken en kunt u zich concentreren op het uitvoeren van de proef zelf.

 

Het zwaartepunt van onze dienstverlening ligt in de verhuur van modulaire testgewichten. Daarnaast profiteert u bij Condor maximaal van onze advies en installatiediensten. Heel praktisch. Bijvoorbeeld door vooraf de testlocatie te bezoeken en een inschatting te maken van de toegankelijkheid. U beschikt over al onze kennis en kunde, opgedaan in de afgelopen 20 jaar met het ondersteunen van slingerproeven in de maritieme sector. Hierdoor hebben wij een goed overzicht van activiteiten die nodig zijn. In dit hele proces zorgen wij voor een evenwichtig samenspel met de scheepswerf en rederij. En dat geeft u de zekerheid dat eventuele obstakels handig omzeild worden en de proef tijds- en kostenefficiënt verloopt.

 

Flexibel en snel schakelen
Dankzij ons uitgebreide assortiment testgewichten kunnen wij uw proef ruimschoots van te voren inplannen. U geeft een datum door en wij zorgen dat de juiste samenstelling van gewichten op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is. Waar ook ter wereld. En slaat onverwachts het weer om of loopt het niet zoals gepland? Dan denken wij met u mee, om zelfs kort voor de testdatum flexibel en snel te kunnen schakelen. Zo kan de test of proef zo efficiënt mogelijk doorgang vinden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment »

 

Uniek modulair testgewichten-systeem
Onze testgewichten worden van onderuit gekoppeld. Dit betekent dat we snel en eenvoudig de samenstelling van de proeflast kunnen aanpassen. Het wisselen in gewichtssamenstelling met het modulaire testgewichten-systeem van Condor bespaart veel tijd en daarmee kosten in het gehele traject. Zo helpen wij u onderaan de streep met het optimaal benutten van materieel en middelen.

Lees hier meer over ons modulaire systeem testgewichten »

 

Alle voorzieningen voorhanden
Naast de verhuur van testgewichten, faciliteert Condor ook in de nodige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van het transport van de testgewichten met ons eigen wagenpark. Maar ook voor interne transportmiddelen zoals heftrucks en elektrische pompwagens kunt u bij ons terecht. Zo grijpt u nooit mis en voorzien wij in alles wat nodig is om de test soepel te doen verlopen.

Lees hier meer over welk materieel we voor u beschikbaar hebben »

 

Kies voor het gemak van de totaaloplossing van Condor Testgewichten voor optimale ondersteuning in het uitvoeren van uw maritieme testen en slingerproeven.

Neem voor meer informatie contact met ons op »