Offshore

Snel en solide

In offshore testing is niets zo waardevol als tijd. Het snel en efficiënt maar ook veilig testen van scheepskranen, containerspreaders en installaties vereist een flexibel en geolied proces. Om aan die eis te voldoen is ons modulaire testgewichtensysteem en logistieke proces volledig afgestemd op optimale efficiëntie. Hierdoor kunt u altijd snel schakelen. Ook wanneer de situatie een onverwachte wending neemt. Wij zorgen ervoor dat u op elk moment door kunt.

 

Onze systeem modulaire testgewichten is zowel boven water als in subsea omstandigheden inzetbaar. De compacte opbouw en het snel kunnen aanpassen van de gewichtssamenstelling bieden on site de nodige voordelen om onder elke omstandigheid snel te kunnen schakelen. Onze ondersteuning in logistiek en opbouw, maar ook in het technisch meedenken bieden u een ‘solid support’ in het uitvoeren van uw test.

 

Flexibel en snel schakelen
Dankzij ons uitgebreide assortiment testgewichten kunnen wij uw proef ruimschoots van te voren inplannen. U geeft een datum door en wij zorgen dat de juiste samenstelling van gewichten op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is. Waar ook ter wereld. Verloopt het testproces niet zoals gepland? Dan denken wij met u mee, om zelfs kort voor de testdatum flexibel en snel te kunnen schakelen. Zo kan de test of proef zo efficiënt mogelijk doorgang vinden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment »

 

Uniek modulair testgewichten-systeem
Onze testgewichten worden van onderuit gekoppeld. Dit betekent dat we snel en eenvoudig de samenstelling van de proeflast kunnen aanpassen. Het wisselen in gewichtssamenstelling met het modulaire testgewichten-systeem van Condor bespaart veel tijd en daarmee kosten in het gehele traject. Zo helpen wij u onderaan de streep met het optimaal benutten van materieel en middelen.

Lees hier meer over ons modulaire systeem testgewichten »

 

Alle voorzieningen voorhanden
Naast de verhuur van testgewichten, faciliteert Condor ook in de nodige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van het transport van de testgewichten met ons eigen wagenpark. Maar ook voor interne transportmiddelen zoals heftrucks en elektrische pompwagens kunt u bij ons terecht. Zo grijpt u nooit mis en voorzien wij in alles wat nodig is om de test soepel te doen verlopen.

Lees hier meer over welk materieel we voor u beschikbaar hebben »

 

Kies voor het gemak van de totaaloplossing van Condor Testgewichten voor optimale ondersteuning in het uitvoeren van uw offshore testen.

Neem voor meer informatie contact met ons op »