Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid voorop. Altijd, in elke situatie, hoe hoog de druk ook is. Hier zijn onze mensen op getraind. En met veiligheid hoog in het vaandel, borgen wij direct ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Want niet alleen zijn onze mensen vakbekwaam om in situaties adequaat te handelen, ook is ons materieel gecertificeerd en goed onderhouden.

 

Onze normeringen en certificaten geven u de zekerheid dat er volgens de voorschriften veilig gewerkt wordt. Echter soms ontstaan er situaties die niet in handboeken omschreven staan. Op dat moment komt het aan op de ervaring en inzicht van de mensen on site. Dankzij onze jarenlange ervaring in het assisteren bij de uitvoering van test en proeven, weten onze vakmensen de juiste inschatting te maken in de manier van handelen.

 

Deze ervaring en kennis kunt u ook vooraf al inzetten, tijdens de ontwikkeling van het hijs- & veiligheidsplan. Laat ons met u meedenken hoe we voor alle partijen een efficient en bovenal veilige hijsproef kunnen uitwerken. Dat geeft u de zekerheid dat de maatregelen die genomen kunnen worden, ook daadwerkelijk in het plan worden opgenomen voor een maximaal veilige werkwijze.