EKH-Keuring

Zuiver in de haak

Voor iets zo belangrijk als veiligheid, kies je voor maximale betrouwbaarheid. Zeker als het op het op de inspectie, keuring en beproeving van loopkranen aankomt. Als deskundig EKH-bedrijf toetst u elke kraan, elk hijswerktuig in elke werkplaats volgens de hoogste normering. Veiligheid en betrouwbare kwaliteit staan centraal. Volgens dit principe leveren wij de nodige proeflast en de bijkomende dienstverlening die u nodig heeft voor uw keuring.

 

De wettelijke voorschriften zijn helder als het gaat over de keuringstermijnen. Maar hoe u die keuring uitvoert, verreist uw deskundigheid en visie op de specifieke situatie. Hijskranen en hijswerktuigen zijn misschien standaard, toch is geen enkele testsituatie hetzelfde. Om u daarin optimaal te ondersteunen is het meer dan relevant om te begrijpen waar u mee te maken heeft. Vanuit onze jarenlange ervaring in het leveren van testgewichten voor EKH-keuringen is onze dienstverlening haarzuiver op uw behoeften afgestemd.

 

Flexibel en snel schakelen
De testgewichten voor het uitvoeren van uw EKH-keuring kunnen wij ruimschoots van te voren inplannen. U geeft een datum door en wij zorgen dat de juiste samenstelling van gewichten op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is. En loopt de planning niet zoals gepland? Dan denken wij constructief met u mee om kort voor de testdatum flexibel en snel te kunnen schakelen. Zo kan de keuring of beproeving zo efficiënt mogelijk doorgang vinden.

 

Uniek modulair testgewichten-systeem
Onze testgewichten worden van onderuit gekoppeld. Dit betekent dat we snel en eenvoudig de samenstelling van de proeflast kunnen aanpassen. Het wisselen tussen de overlast beproeving of doorbuigingsproef met het modulaire testgewichten-systeem van Condor bespaart veel tijd en daarmee kosten in het gehele keuringstraject. Zo helpen wij u onderaan de streep met het optimaal benutten van materieel en middelen.

Lees hier meer over ons modulaire systeem testgewichten »

 

Alle voorzieningen voorhanden
Naast de verhuur van testgewichten, faciliteert Condor ook in de nodige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van het transport van de testgewichten met ons eigen wagenpark. Maar ook voor interne transportmiddelen zoals heftrucks en elektrische pompwagens kunt u bij ons terecht. Zo grijpt u nooit mis en voorzien wij in alles wat nodig is om de keuring soepel te doen verlopen.

Lees hier meer over welk materieel we voor u beschikbaar hebben »

 

Kies voor de betrouwbare kwaliteit van Condor Testgewichten voor een optimale ondersteuning in het uitvoeren van uw EKH-keuring.

Neem voor meer informatie contact met ons op »