Onze testlocatie

Beproeven zonder ‘last’

Als geen ander weet u wat er allemaal nodig is voor het beproeven van hijsframes, kraanbalken, laadbomen en overige hijsmiddelen. Het controleren van de vele schakels en het borgen van de veiligheid in dit proces kan in zichzelf al een hele last zijn. Kies ervoor om uw load test op onze locatie uit te voeren, dan profiteert u van het gemak, de snelheid en de rust van alles onder één dak geregeld.

 

Load testing op onze testlocatie is veilig en efficiënt. Onze voorzieningen voldoen aan de benodigde certificeringseisen. De centrale ligging van onze testlocatie biedt praktische logistieke voordelen. Bovendien is de gecontroleerde omgeving geschikt voor assemblagewerkzaamheden. U hoeft geen aparte kranen en hijsequipement te regelen, wij zorgen voor alle randvoorwaarden en veilige condities zodat uw test zonder verrassingen uitgevoerd kan worden.

 

Capaciteit binnen
Met een kraancapaciteit van maar liefst 2x 200 ton en 20 meter vrije hoogte onder de haak, heeft u ruime mogelijkheden voor het uitvoeren van testen tot 400 ton. De combinatie van werklastcapaciteit, ruimte en locatie is uniek en bijzonder praktisch. Aan- of afvoer over land of over water, handling van het testobject en eventuele assemblage is allemaal mogelijk onder één dak.

 

Capaciteit kade
Onze testhal is gelegen aan de Heyse Haven van het voormalige RDM terrein. Ons buitenterrein beschikt over een 400 meter lange kade met een diepgang van 12 meter en een directe verbinding naar open zee. Door de samenwerking met onze partner Bonn & Mees Drijvende Bokken, beschikt u over een hijscapaciteit tot maar liefst 1.800 ton.

 

Condor Heavy Services
Naast het faciliteren van load testen wordt de hal door Condor Heavy Services geëxploiteerd met uiteenlopende heavy lifting diensten. U kunt hierbij denken aan geconditioneerde opslag, crating services, heavy cargo opslag en handling, assemblage activiteiten, spare parts opslag en indoor container warehousing. Hiermee is Condor Heavy Services een ideaal verlengstuk om u te ‘ontlasten’ in uw logistieke proces van zware objecten.

Lees meer over uw mogelijkheden op de website van Condor Heavy Services »

 

Kies voor maximaal procesgemak in load testing door gebruik te maken van onze eigen testlocatie in Rotterdam.

Neem voor meer informatie contact met ons op »