Over ons

Uw betrouwbare partner voor de verhuur van testgewichten; dat is wie wij zijn. Vele honderden bedrijven en organisaties maken gebruik van ons modulair gewichtensysteem bij het testen van bovenloop-, onderloop- en portaalkranen, haven- en scheepskranen, hijs- en hefinstallaties en hefbruggen. Industrieën waarin wij ruime ervaring hebben opgebouwd zijn onder andere offshore en maritiem, maar ook in de utiliteitsbouw en liftindustrie kunnen wij u van dienst zijn met een ruim assortiment testgewichten en aanvullende assistentie en services. 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op »

 

Testen op uw locatie

Van transport tot het assisteren bij de proeven. Onze gecertificeerde medewerkers staan in het hele traject voor u klaar. Met handling zoals het lossen en intern transport op de locatie, het samenstellen van de diverse gewichten en het veilig aanslaan van de testgewichten nemen wij u veel bijzaken uit handen. Zo kunt u zich volledig concentreren op de test zelf.

Eventuele extra transportmiddelen zoals een heftruck of elektrische pompwagen zijn ook bij ons verkrijgbaar. En als de vraag zich voordoet kunnen wij waar nodig een hijs- en veiligheidsplan leveren conform VCA-norm. Veiligheid staat uiteraard voorop.

Meer over ons modulaire gewichtensysteem »

 

Testen op onze locatie

Heeft u geen ruimte om uw proof load uit te voeren? Dan is beproeven op onze locatie ook mogelijk. In Rotterdam bieden wij u de mogelijkheid om hijsmiddelen zoals spreaders, hijsbalken etc. te laten beproeven. In de hal hebben wij twee kranen van 200 ton waarmee we een totale testcapaciteit hebben van 400 ton. Daarnaast kunnen we buiten tot maximaal 1.500 ton testen uitvoeren met een mobiele kraan.

Meer over onze eigen testlocatie »