Utiliteitsbouw

Vaste grond verzekerd

Bij de nieuwbouw van grote platforms of wanneer een bestaand gebouw een nieuwe bestemming krijgt is een proefbelasting van het fundament onmiskenbaar relevant. Maar door het testen van de vloerbelasting wilt u geen vertraging oplopen in het bouwproces. Ons modulaire systeem testgewichten is perfect geschikt voor het snel een efficiënt uitvoeren van deze veiligheidsproef. Daarmee bent u verzekerd van tijdswinst en dus kostenbesparing.

 

Zowel onze zware als onze kleinformaat gewichten worden regelmatig gebruikt door aannemers voor het uitvoeren van proefbelastingen. Er mag tenslotte geen enkele twijfel bestaan over bijvoorbeeld het draagvermogen of de dwarskrachtcapaciteit. Veiligheid en zekerheid staan centraal. Of het nu gaat over een parkeerdek, helikopterplatform of theaterpodium, u kunt alleen zeker zijn van het fundament wanneer het is beproefd.

 

Flexibel en snel schakelen
Dankzij ons uitgebreide assortiment testgewichten kunnen wij uw proef ruimschoots van te voren inplannen. U geeft een datum door en wij zorgen dat de juiste samenstelling van gewichten op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar is. Wijzigt onverwacht het bouwschema? Dan denken wij met u mee, om zelfs kort voor de proefbelasting flexibel en snel te kunnen schakelen. Zo kan de vloerbelasting zo efficiënt mogelijk doorgang vinden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment »

 

Uniek modulair testgewichten-systeem
Onze testgewichten worden van onderuit gekoppeld. Dit betekent dat we snel en eenvoudig de samenstelling van de proeflast kunnen aanpassen. Het wisselen tussen de overlast beproeving of doorbuigingsproef met het modulaire testgewichten-systeem van Condor bespaart veel tijd en daarmee kosten in het gehele proces. Zo helpen wij u onderaan de streep met het optimaal benutten van materieel en middelen.

Lees hier meer over ons modulaire systeem testgewichten »

 

Alle voorzieningen voorhanden
Naast de verhuur van testgewichten, faciliteert Condor ook in de nodige voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van het transport van de testgewichten met ons eigen wagenpark. Maar ook voor interne transportmiddelen zoals heftrucks en elektrische pompwagens kunt u bij ons terecht. Zo grijpt u nooit mis en voorzien wij in alles wat nodig is om de keuring soepel te doen verlopen.

Lees hier meer over welk materieel we voor u beschikbaar hebben »

 

Kies voor de betrouwbare kwaliteit van Condor Testgewichten en de zekerheid van een efficiente vloerbelasting.

Neem voor meer informatie contact met ons op »